måndag, januari 23, 2012

Läsare..

Jag har en hel del läsare, flertalet som återkommer, men få som kommenterar....

Jag vet inte om det beror på att jag skriver ibland så "knepigt" att det kan vara svårt att kommentera...

Jag skulle garanterat öka både läsarkretsen & kommenteringen om folk visste vem jag egentligen var, alltså på riktigt...

..jag menar, jag sitter på rättpsyk...
Vad har jag gjort?

Mördare, våldtäkt, pedofil, rån, mordbrand, misshandel, droger, stöld, försök till stöld, är jag en säkerhetsrisk mot sverige?... vem vet, jag kanske är olof palme, som stoppats undan från världen?

..jag kanske är nya hitler, bin ladin, saddam?
..vem vet?

..jag kanske bara är en deprimerad jävel..
..jag kanske inte ens finns...
..detta kanske är en mardröm..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi kan nog lugnt utgå ifrån att den som sitter på rättspsyk inte är där för att ha pinkat bakom en buske.

Klart är iaf att du förmodligen inte mådde bra vid det tillfället och att det klart framgår att du inte mår så mycket bättre nu heller.

"tycka"-rutan är bra när du skriver alltför "knepigt".

SSSpatient.tk sa...

Ne, det är rätt så klart att jag inte mår mitt bästa nu, det går upp och ner på måendet, men kliniken hjälper inte till särskilt mycket att förbättra..

Anonym sa...

Du skriver upprepade gånger om allt det hemskt du utsatts för, du vill gärna upprepade ggr skriva om den brist på vård du saknar, du skriver om den ångest du känner inför att livet fortsätter sin stilla gång utanför murarna, och att du går miste om det. Du står ganska naken inför allt det här, men inte någon gång nämner du de brott du dömts för. Du vill att andra ska kommentera dina inlägg, du är ärlig med vad du känner, tänker. Är det inte mer än rätt att du visar hela dig? Jag vet vad du har gjort, men mestadelen av de som skriver här inne har ingen aning. /Joker