torsdag, januari 19, 2012

Många våldsbrott på rättpsyk????

Visst är det typiskt, att när personal råkar illa ut, skrivs det och det är så ojojojojojo hela tiden...

När en patient blir hotad eller slagen, så anmäls det inte, såvida det inte blir STORA skador..
..det vet jag av egen erfarenhet.

En kompis till mig blev nästan strypt av en patient, och fick blåmärken runt halsen.
Personalen sa att detta skulle dokumenteras och polisanmälas enligt deras policy.
Efter ett tag bad min kompis om att få se sin journal, och blev väldigt fundersam om att ingen ens nämnt misshandeln han blivit utsatt för.

När han sedan ifrågasatte detta, och undrade om saken någonsin blivit polisanmält?, sa personalen "naturligtvis".

...efter ytterligare ett tag, fick patienten reda på att det inte alls hade gjort någon anmälan eller avvikelse rapport överhuvud taget..
------------

Angående knäckta revben på personal, så är det väll inte svårt att förstå att sådant händer, när det är typ 15 patienter på 2 personal, och man absolut inte har något att göra?, finns det våldsamma patienter, så blir dom inte lugnare utav "hånas" och "trackas" av personal??

...någon sa för länge sedan att "Bygga in säkerhet, är att bygga in farlighet", och det stämmer, alla djur (ja människor är faktiskt däggdjur), blir farliga när dom trängs in i ett hörn...

-----------

Att kliniken har förbjudit mobiltelefon strider fortfarande mot alla lagar och regler, det finns absolut ingen anledning till att ha det förbjudet, eftersom patienterna alltid endå har tillgång till telefon.
Att någon enstaka ska ha misskött sig, får man räkna med, vafan, det är väll vård?, är det inte meningen att man ska utvecklas här, och eventuellt begå misstag HÄR INNE, innan man kommer ut??

Det enda det bidrar till är att det blir dyrare för patienterna att ringa sina anhöriga...
----------
..och det här med datorer, visst har dom en dator som man kan sitta och surfa, skriva på osv, och mig spelar det egentligen ingen roll, desutom skulle det inte förvåna mig om dom bryter mot lagen och sparar allt som varje patient varit inne på..


Är man alltså inte paranoid, så är ledningen och personalen så paranoida
att man själv blir sjukligt paranoid...men men, en sekt som denna, sss sekten, klarar sig alltid, man får väll ta självmord för att demonstrera vilken skitplats detta är!

...fast iofs, vem i samhället skulle bry sig om en dömd idiot dör???


http://www.smp.se/nyheter/sverige/manga-valdsbrott-pa-rattspsyk(3114421).gm

4 kommentarer:

Anonym sa...

SSS är så slutet. Det är bra att det finns någon som du som bloggar om eländet. Vad gäller mobiltelefoner så är det, vad jag har läst, kriminalvårdens krav som SSS självklart stryker medhårs. Stället är ju numera i praktiken ett fängelse fast utan de fördelar ett fängelsestraff kan medföra.

80 sökande till en skötartjänst???

Jaja, det finns gott om arbetslösa ungdomar och dessa använder ledningen som slit och släng. Stackars er patienter, säger jag bara =(

SSSpatient.tk sa...

Ja, det finns gott om det, vore dock ett plus om dom kan svenska..

Anonym sa...

jag har en anhörig som sitter där inne. det är en personal som tagit tag i honom ett par ggr utan anledning. även en ssk som köpt ut en flaska sprit. var står det??? snart dags för en annan att gå ut i media om det stället .

SSSpatient.tk sa...

Ne, sådant som skulle skada kliniken direkt, tystar dom ju ner!

..DOM ska ju inte göra några fel, utåt sett alltså...